Laserontharing - Een overzicht

Bij permanent ontharen is het haarzakje tot 74 graden verhit en gaat hiermee vernietigd worden en ook niet meer terug komen.

Kracht met de nagenoeg pijnloze SHR techniek kan zijn dat de haarfollikel wordt gespleten. Via een lichtwegend vegende paint brush techniek, welke met een lage dosis vitaliteit enkele malen een haarfollikel behandeld, is een SHR behandeling kort, geriefelijk, en leid dit daarnaast tot uitstekende resultaten.

Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de eerste treatment mag jouw ook niet meer epileren ofwel harsen. Een hoofdharen mogen wel geknipt ofwel geschoren geraken ofwel met ontharingscrème worden verwijderd.

Download: IdealBody.nl gids + checklist Overweeg je een permanente ontharing? Meld je aan voor de IdealBody.nl mailinglist en ontvang indien dank de gratis voorbereidingsgids met handige checklist! Opgeven * We respecteren jouw privacy. Tevens we behouden niet met spam.

Het laserontharen in het gelaat voor dames is veelal via zorgverzekeraars vergoed zodra u dan ook aanvullend raakt verzekerd. Dit ontharen gedurende een transgendertraject, wordt doorgaans vergoed uit een basisverzekering. Vergoedingen mogen ieder zorgverzekeraar afwijkingen en bestaan polis afhankelijk.

Een ieder bezit immers weleens last aangaande ongewenste haargroei. Haar laseren kan zijn vervolgens veelal een perfecte oplossing vanwege het permanent verwijderen over hoofdhaar. Laser ontharen is namelijk éém van de meest efficiënte en effectieve methodes teneinde definitief te ontharen.

De werking van ontharen met laser kan zijn mits volgt. Een via de laser uitgezonden zuivere en krachtige lichtstraal (800 nm golflengte) is omgezet in warmte en door dit pigment in dit haar naar dit haarzakje geleid.

De haarwortel wordt hierdoor vernietigd. Door dit zuivere en bijzonder krachtige laserlicht geraken ook een dieper gelegen haarworteltjes bereikt zodat maximaal uitkomst is behaald.

U dan ook kunt vervolgens ons behandeling afwegen in een tijdperk aangaande oktober tot juni. Raakt u niet zo’n zonliefhebber? Dan kan u dan ook kiezen voor een treatment in een zonnige zomermaanden.

Definitief ontharen kan zijn zowel vanwege heren als vanwege dames ons oplossing wegens ongewenste haargroei. Om veilige en vertrouwde behandelingen te garanderen, werkt SENSITIF met de allernieuwste procedures, de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste experts en juiste hardware.

Wij hebben de LAHC6 besteld voor Fonq met ons cadeaubon t.w.v. € 30,- met bovendien alsnog eens 2% korting op een totale orderwaarde laser ontharing via Shopkorting.nl. Geen geld zodra je bedenkt hetgeen een treatment bij ons kliniek gaat gaan onkosten. Doe er jouw goedkoop mee :).

Het ontharen met die lasertechniek is minder gevoelig, omdat een laser continue door een behandelaar aan de huid bewogen is, zodat de warmte wordt verspreid.

Behandelbare cliënten (waarbij dit haar afdoend pigment bevat) hebben, afhankelijk betreffende dit te veven gebied, huidskleur en geslacht aangaande een cliënt en dit apparaat waarmee gewerkt wordt, gemiddeld na vijf tot zeven behandelingen resultaat.

Vrijwel al die gebieden op het lichaam betreffende getinte haren, mogen met een laser behandeld geraken. Gebieden welke niet behandeld geraken, bevinden zichzelf rondom een ogen en in dit oor. Hier bestaan ons risico op beschadiging betreffende weefsel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Laserontharing - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar